Contact & Samenwerking

Welkom op mijn site en wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij!
Ik ben erg benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Schrijven en fotograferen
Zoals je hebt kunnen lezen is mijn site voornamelijk een persoonlijk lifestyleblog, waarbij ik mijn gedachtenwereld deel met mijn lezers. Ik deel recepten waar ik zelf erg blij van wordt en ga op zoek naar vragen en levenswijsheden. Daarnaast ben ik ook ontzettend nieuwsgierig naar wat andere mensen meemaken, voelen of wat ze bezighoudt. Door mijn open en persoonlijke manier van benaderen heb ik de leukste gesprekken, ook met mensen die ik niet of nauwelijks ken. Het is voor mij een uitdaging om van zo’n mooi gesprek een prettig leesbaar stuk te maken.

De foto’s bij mijn stukjes maak ik altijd zelf. Heb je dus niet alleen iemand nodig die fijn schrijft en/of interviewt, maar ook een fotograaf, dan kunnen we het daar zeker over hebben.

Recensie schrijven
Heb je een nieuw product, iets waarvan je benieuwd bent wat anderen daarvan vinden? Dan vind ik het uiteraard erg leuk om dit uit te proberen! Je kunt ervan op aan dat ik een eerlijk en onafhankelijk review schrijf, waarbij ik uiteraard deze mening geheel op mezelf zal betrekken. Het spreekt vanzelf dat het product bij mijn site zal moeten passen. Als je mij de informatie mailt, zullen we hier samen best uitkomen.

Presentatie
Mocht je geïnteresseerd zijn om mij uit te nodigen voor een presentatie, dat kan natuurlijk ook. Leuk!
Ik heb in het verleden bij verschillende bijeenkomsten voorgelezen uit eigen columns, gelinkt aan een onderwerp dat aansloot bij dat event. Je kunt hierbij denken aan columns die ik heb geschreven voor de contactgroep AAENPNH, columns die ik heb voorgelezen tijdens een open dag, etc…

Of iets anders…
Wil jij dat ik een gastblog schrijf voor / over jouw bedrijf, merk of product? Heb je nog andere ideeën over samenwerkingen bijvoorbeeld door het geven van een workshop, (individuele) persreis, het maken van een mooi interview….. Dat lijkt me leuk, zolang het product bij mij en mijn blog past.

Ik werk o.a. samen met:
Contactgroep AAENPNH
Managementsupport

Mail mij:
Neem contact op met Gwennie